دستورالعمل تهیه تشویقی خونگی برای سگ ها: بیسکویت کدو تنبل و کره بادام زمینی

ساخت تشویقی سگ

پختن شیرینی های خونگی حال و هوای خاص خودشو داره اما حتما میدونین که به هیچ عنوان نباید از شیرینی که مخصوص ما آدم هاست به پت ها داد؛ برای همین تصمیم گرفتیم طرز تهیه یه تشویقی خوشمزه و مقوی مخصوص سگ ها رو بهتون یاد بدیم.

وِتوریا کلی مطلب راجع به تغذیه پت ها داره که با کلیک کردن میتونین بهش دسترسی پیدا کنین!

مواد مورد نیاز برای تشویقی:

  • 1 فنجان آرد (اگه بچتون به گلوتن حساسیت داره بهتره از آردهای فاقد گلوتن استفاده کنین)
  • نصف فنجان جوی پرک دوسر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • نصف لیوان کدوتنبل
  • نصف فنجان کره بادوم زمینی (کره بادوم زمینی نباید دارای مواد شیرین کننده و مصنوعی باشه)

دستور پخت تشویقی:

1. فر رو با دمای 300 درجه گرم کنین. ورق های کوکی رو با کاغذ روغنی یا حصیر سیلیکونی بچینین.
2. تو یه کاسه، تخم مرغ رو هم بزنین. کره بادوم زمینی و کدو تنبل رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین.
3. جو دوسر و نیمی از آرد رو به مواد اضافه کنین و مخلوط کنین. سپس باقی مونده آرد رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین تا یکدست بشه.
4. خمیر رو با هم به شکل توپ درآورده و روی اونو بپوشونین و در یخچال قرار بدین تا خنک بشه و خودش رو ببنده.
5. بعد از حدود یه ساعت خمیر رو از ظرف در اورده اونو با وردنه پهن کنین. روی ظرف میتونین مقداری آرد بریزین تا از چسبیدن خمیر به ظرف جلوگیری کنین.
6. میتونین با استفاده از قالب، طرح دلخواهتونو از خمیر جدا کنین.
7. خمیر فرم داده شده رو روی صفحه شیرینی آماده شده قرار بدین و به مدت 30 دقیقه تو فر در طبقه وسط بپزین.
8. بیسکوییت پخته شده رو از سینی فر خارج کرده و کنار بذارین تا خنک بشه.
9. تا یه هفته در ظرف دربسته نگهداری کنین یا برای نگهداری طولانی‌تر تو فریزر قرار بدین.
تشویقی خانگی سگ

نکات مهم:

این تشویقی چربی بالایی داره ؛ بنابراین اگه سگ شما شرایط تغذیه ای ویژه ای داره که نباید غذاهایی با چربی بالا دریافت کنه بهتره این تشویقی رو بهش ندین.

حواستون باشه که تو کره بادام زمینی (یا هر ماده دیگه ای) زایلیتول وجود نداشته باشه؛ چون یه شیرین کننده مصنوعیه که برای سگ ها بسیار سمیه.

یادتون نره که نباید کل بیسکوییت هارو یه روزه به بچتون بدین! بهتره این تشویقی رو تو طول هفته در اختیار بچتون بذارین تا لذت غذاخوردن رو تو چشماش ببینین!

منبع: NOMNOM

دکتر ژینوس مرتضوی
ارسال دیدگاه